Доставка

 

  1. Доставка на поръчана стока:

Доставката на поръчаните стоки се извършва по посочения от „Кар Вижън" ООД начин и от посочените от „Кар Вижън" ООД подизпълнители, според посочените срокове и според предложените на уебсайта възможности. „Кар Вижън" ООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 5 дни без да информира предварително Потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

  1. Получаване в нашия магазин:

Поръчаните през интернет магазина ни продукти и артикули можете да получите на място в магазина ни, находящ се в БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1582, район Искър, ж.к. Дружба-2, Обиколна № 28 Неговото работно време е от 9:00 часа до 18:30 часа от понеделник до петък с изключение на официалните празници. В този случай не дължите такса за доставка.

  1. Доставка с куриер:

Доставката на закупени продукти и артикули на обща стойност до 100 лв. е за сметка на клиента. За продукти и артикули на обща стойност над 100 лв. и тегло на пратката до 15 кг. закупени с една поръчка, доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерската служба ( Не важи за едрогабаритни артикули). В срок до 1 работен ден след като сте направили поръчка в нашия интернет магазин ще Ви уведомим с имейл или, ако е необходимо, с телефонно обаждане за потвърждаване на Вашата поръчка и за срока, в който ще бъде получена доставката. Точният срок за доставка зависи от избраните от Вас продукти и услуги, тяхното количество и наличност. „Кар Вижън“ ООД извършва доставката на поръчаните през интернет магазина продукти и артикули чрез куриерската служба „СПИДИ АД“. Доставката се извършва до входната врата на сградата, посочена като адрес за получаване или избран от Вас офис на „СПИДИ АД“. При предаване на стоката, клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на поръчката, но приема стоката и е на посочения от клиента адрес. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „Кар Вижън“ ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението. Поръчаните през интернет магазина ни продукти и артикули се получават по общите условия на куриерската служба „СПИДИ АД“. Ако стойността на Вашата поръчка е над 100 лв., но доставката ще бъде извършена на части, стойността на всички доставки са за сметка на „Кар Вижън“ ООД. Ако стойността на Вашата поръчка е под 100 лв., но доставката ще бъде извършена на части, Вие заплащате такса само за първата доставка, а останалите са за сметка на „Кар Вижън.“ ООД. Цената на доставката се определя от общото теглото и обема на продуктите, които сте закупили и/или мястото на доставка – посочен от Вас адрес или офис на куриерската служба „СПИДИ АД“. За повече информация относно възможностите, условията и цените за доставка на куриерската служба „СПИДИ АД“ вижте https://www.speedy.bg/bg/domestic-services

„Кар Вижън" ООД не носи отговорност за забавяне или невъзможност за изпълнение в случай, че това е по вина на куриера, извършващ доставката, възпрепятствано или забавено от причини, породени от непреодолими природни явления и/или поради независещи от „Кар Вижън" ООД обстоятелства. 

„Кар Вижън" ООД доставя на територията на България поръчаните продукти чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Потребителя или в офис на куриерската фирма, посочен от Потребителя. „Кар Вижън" ООД не носи отговорност за некоректно въведена от страна на Потребителя информация относно адрес на доставка. 

„Кар Вижън" ООД има право да не достави част или всички продукти или да не изпълни част или всички продукти по своя преценка включително, но не само поради изчерпване на складовата наличност или промяна на цената. „Кар Вижън" ООД уведомява за това Потребителите чрез имейл или телефонно обаждане. Единствената отговорност на „Кар Вижън" ООД е да възстанови в 30-дневен срок на Потребителя получената предварително цена на Продукта/Продуктите, ако има такава. 

В случай, че поръчан и заплатен предварително Продукт или Услуга не може да бъде доставен/предоставен от „Кар Вижън" ООД, Потребителят ще бъде информиран за това и „Кар Вижън" ООД ще възстанови по предоставена от Потребителя сметка сумата, заплатена от Потребителя в 30-дневен срок.