Политика за поверителност

 

Вашата поверителност е важна за нас, затова постоянно полагаме старание да подсигурим Вашата защита. Моля прочетете внимателно и разгледайте по-долу в детайли политиката на avtochasti.eu за да разберете какъв вид данни обработваме, на какво основание и по какъв начин ги защитаваме, когато посещавате и изпозвате нашият уебсайт.

Информация за администратора на лични данни:

„Кар Вижън" ООД, ЕИК 205595739 е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1582, район Искър, ж.к. Дружба-2, Обиколна № 28, адрес за кореспонденция: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1582, район Искър, ж.к. Дружба-2, Обиколна № 28, телефон за контакт: +359884787897; +359884787898 Кар Вижън, е-mail: shop@avtochasti.eu

 Аvtochasti.eu запазва правото си да промени политиката за поверителност във всеки момент. В случай на промени Вие ще бъдете уведомени.

Лични данни, които събираме на основание Общ регламент относно защита на данните (ЕС 2016/679):

  • Име, Фамилия
  • Телефонен номер
  • Адрес за доставка и/или фактура - в зависимост от изборът направен от потребителя
  • Електронен адрес
  • Ай Пи адрес (IP Address)
  • Информация за действията Ви в сайта, например история на поръчките и продукти добавени в раздел "Любими"

Обработката на посочените лични данни е  задължителна, за да можем да обработим Вашите заявки и да ги изпълняваме. Без да ни предоставите горепосочените данни, не бихме могли да изпълняваме задълженията си като доставчик на продукти.

Как използваме Вашите данни и за какво са ни необходими:

  • За да установим Вашата самоличност с цел изпъление на Ваша заявка
  • За да можем да извършим нашите задължения към Вас коректно, например да обработим Вашата поръчка правилно и да Ви изпратим поръчаните продукти
  • При предвидено задължение по законите на Република България
  • За да запазим кореспонденция с Вас във връзка с направена поръчка, обработка на заявки, докладване на проблеми и др
  • За да Ви предлагаме продукти на база на Вашите предпочитания
  • За да разберем правилно Вашите нужди и да подобряваме нашите услуги

Как avtochasti.eu защитава Вашите данни:

  • Задължаваме се да защитаваме Вашите данни и да пазим конфиденциалност относно Вашата информация
  • Правим всичко нужно, за да подсигурим защита срещу кражба на лични данни или неоторизиран достъп
  • Изполваме модерни технологии и софтуер за да препазим данните които събираме
  • Прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни.

Предоставяне на лични данни на трети лица:

  • Ние предоставяме Вашите лични данни на трети лица, само след като сме взели всички необходими мерки за тяхната защита. Предоставяме Ващите данни на трети лица при строг контрол, само и единствено с цел за да Ви обслужим.
  • Предоставяме Вашите данни на пощенски оператори и куриерски фирми с цел доставка на поръчаните от Вас продукти
  • Предоставяме Вашите данни на персонала на avtochasti.eu, който отговаря за поддръжката на софтуера и хардуерът, използван за обработка на лични данни, необходими за дейността на дружеството

Обработване на лични данни във връзка с нормативни задължения в съгласие на действащите закони на Република България:

  • Изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние, продажбата извън търговския обект, предвидени в Закона за защита на потребителите
  •  Предоставяне на информация на Комисията за защита на потребителите или трети лица, предвидени в Закона за защита на потребителите
  • Предоставяне на информация на Комисията за защита на личните данни във връзка със задължения, предвидени в нормативната уредба за защита на личните данни
  • Задължения, предвидени в Закона за счетоводството и Данъчно- осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на законосъобразно счетоводство
  •  Предоставяне на информация на съда и трети лица, в рамките на производство пред съд, съобразно изискванията на приложимите към  производството нормативни актове
  •  Удостоверяване на възраст при пазаруване онлайн

Политика за "бисквитките":

  • Нашият сайт използва "бисквитки" и когато го посетите и дадете Вашето съгласие за използването им ние събираме информация относно Вашето онлайн поведение
  • Информацията се събира с цел персонализиране на предлаганата услуга и статистически анализ

Провери и изтрий своите данни:

Как да проверя какви данни са събирани за мен като потребител и как да ги изтрия? - Всеки потребител има право и може във всеки момент да експортира копие на своите лични данни които обработваме, както и да ги изтрие.

  • За експортиране на данните: изберете "Моят профил" в менюто, след това "GDPR инструменти" и натиснете бутон "Експорт". Така ще можете да изтеглите файл (.xls) с Вашите данни и да ги разгледате
  • За изтриване на данните: изберете "Моят профил" в менюто, след това "GDPR инструменти" и натиснете бутон "Изтрийте потребителският профил". Така Вашият профил и Вашите лични данни ще бъдат изтрити от нашият уебсайт. Не забравяйте, че ще загубите достъп до Вашият потребителския профил тъй като ще е изтрит

Линкове към други страници:

Във нашият сайт има връзки (линкове) към други уеб страници. При избиране на линк към други страници, avtochasti.eu не носи отговорност за Вашата защита на данни и поверителност, тъй като други уеб страници имат свои собствени политики за поверителност с които Вие трябва да се запознаете преди да ги достъпите.

Вашите права:

Аvtochasti.eu се задължава да не продава или дистрибутира Вашите данни към трети лица освен ако Вие не сте дали Вашето съгласие. Всеки Потребител на сайта се ползва с всички права за защита на личните данни съгласно българското законодателство и правото на Европейския съюз. Вие можете да упражните правата си чрез изпращане на съобщение до имейла ни shop@avtochasti.eu

Всеки Потребител има право на:
• Информираност във връзка с обработването на личните му данни
• Достъп до собствените си лични данни (Виж как в секция "Провери и изтрий своите данни")
• Коригиране на неточни данни
• Изтриване на личните данни - право „да бъдеш забравен“ (Виж как в секция "Провери и изтрий своите данни")
• Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни
• Преносимост на личните данни между отделните администратори
• Възражение спрямо обработването на негови лични данни
 
В случай че имате въпрос, коментар, неяснота или съмнение за нередност свързани с нашата политика за поверителност, свържете се с нас чрез имейла ни shop@avtochasti.eu
 
 
Приятно пазаруване на авточасти!
Екипът на аvtochasti.eu